Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
darek .... Mariusz Kucharski Sebastian jaa Adam Mazur boj fra oszlo Jagodaanna2 Ilona123 Łukasz Słomka marek.marek.marek (8428 niezalogowanych)
148 Postów

(wyspiarz)
Stały Bywalec
co masz za papiery ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
TomaszJar napisał:
mam po za tym wykupię ubezpieczenie turystyczne na trzy miechy, autocasco oraz assistance,
może nie dużo te 20 ale na początek wystarczy, większość przyjeżdżających nie dysponowała
takim zapleczem
może jeszcze kilka nor dozbieram, ale to już niewielka kwota.......
tu naprawdę się kolego sypie i chyba niewiele ryzykuje szukając w Norg czy w polsce

po co Ci ubezpieczenie turytyczne skoro jedziesz z celem pracy??? a nawet z prywatnym ubezpieczeniem i bez ubezpieczenia bedziesz musial zaplacic egenandel (ok.200nok) za kazde trzasniecie drzwiami lekarza!!!! zwykla EKUZ daje to samo a jest za darmo... poza tym ubezpieczenie turytczyne.... podpisujac kontrakt ubezpieczenie przestaje obowiazywac bo nie jestes juz dalej turyta..... wiec jak dla mnie kasa w bloto... asisstance... buahahhahaha no okej... jak tam chcesz... jest dokaldnie to samo... i tak placisz za lawete i tak... Ty lepiej przyjedz sprawnym autem jak stopnieje snieg - obnizysz koszty przyjezdzajac na letnich oponach bo zimowki sa tu obowiazkowe!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
Jak znam zycie to pozostanie w efekcie koncowym STATOIL

www.statoil.no/FrontServlet?s=sdh&state=station_map

Moze sie przydac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Tomasz Jar
(TomaszJar)
Początkujący
to będę następnym szczęśliwym rumunem śpiącym na Statoil
wezmę namiot.....
nie mam więcej, nic nie poradzę.......
a wyjechać muszę bo jak przejem w polsce to będę w czarnej du.......
a wtedy to naprawdę następny za 50 nor za godz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Tomasz Jar
(TomaszJar)
Początkujący
wózki widłowe T1-T4, B z udokumentowanym prawie milionowym przebiegiem, monter fasad i stolarki PCV ALU, malowanie, suche zabudowy, tynki tradycyjne, bez układania glazury, hydrauliki oraz elektryki.... po za tym logistyka magazynowa.....i każda jaka się nawinie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
360 Postów

(KonkoN)
Stały Bywalec
ale żeby mieć konto w banku potrzebny jest nr personalny, żeby mieć nr musisz mieć kontrakt, nie będzie łatwo i skombinuj sobie chociaż z 10tyś nok więcej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(wyspiarz)
Stały Bywalec
TomaszJar napisał:
wózki widłowe T1-T4, B z udokumentowanym prawie milionowym przebiegiem, monter fasad i stolarki PCV ALU, malowanie, suche zabudowy, tynki tradycyjne, bez układania glazury, hydrauliki oraz elektryki.... po za tym logistyka magazynowa.....i każda jaka się nawinieno to szukaj po tych stronach nawet tu na MN widziałem ogłoszenia na sztaplarki i magazyny do Stavanger i okolice
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(NorgeMatrix)
Stały Bywalec
Tak jak napisal KonkoN.

Pozatym pomysl aby wybrac sie w polowie kwietnia, nie w marcu, pod koniec marca sa Påskeferie (urlopy wielkanocne), gwarantuje ci ze nikt z toba nie bedzie chcial gadac o robocie przed Wielkanoca. Norwedzy mysla o czym innym niz o pracy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Tomasz Jar
(TomaszJar)
Początkujący
panowie i o takie porady mi chodziło, a nie o gównianą mielonkę
kolega który jest już jakiś czas tez mi doradzał po Wielkanocy.....
i jego słowa się potwierdzają.
kase jak trzeba będzie też się skombinuje furę mam OK
można pomóc można
nie bójta sie roboty wam nie zabiorę

pozdrawiam serdecznie
Tomek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ale przed majem bo pozniej tez duzo wolnego... pierwsze dni po wielkanocy... jak nie zlapiesz nic konkretnego to szanse maleja z kazdym dniem.. miej swiadomosc.. kolejna taka okazja dopiero pod koniec sierpnia....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok